Betaalbare damesmode

De damesmode 2015 is weer zoals verwacht Italiaanse dameskleding, dat bestaat uit kleurrijke en stijlvolle kleding. De dames zijn weer massaal opzoek naar leuke Italiaanse outfits.

Betaalbare merken

Italiaanse outfitsHet blijkt uit recente onderzoek wel, dat de dames steeds vaker voor betaalbare merken gaan. Ze willen graag Italiaanse kleding, maar het hoeft niet perse van een bekende merk te zijn, wat vaak heel duur zijn. Ze gaan vaak voor de betaalbare merken, als het maar mooi is. De minder bekende merken doen het hierdoor daarom ook goed. Hierdoor zijn er ook steeds meer Italiaanse merken, Italiaanse dameskleding gaan verkopen in Nederland. Dit doen ze wel vaak online, want een vestiging openen in Nederland is vaak een te dure investering

Online verkopen

Merken zoals Blu Deise verkopen hun kleding online, via Nederlandse webshops. Op deze manier kunnen ze met vrijwel geen kosten, hoge winsten behalen. Het voordeel hiervan is dat ze de Italiaanse dameskleding goedkoper kunnen verkopen, omdat ze hele lage kosten hebben. Voor het verzenden van de kleding maken ze gebruik van de reguliere post, wat ook weer in de kosten bespaart. De enige werkelijk kosten dat ze maken, is eigenlijk het produceren en het ontwerpen van de kleding. Zo zijn er al hele mooi nep leren jassen van Blu Deise te koop, voor maar 40 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *