Gsm goedkoop laten repareren?

Een fout die je niet moet maken voor goedkope gsm reparatie is het naar de winkel van de fabrikant of provider brengen. Die sturen het namelijk op naar het hoofdkantoor voor een dure reparatie. De beste keuze voor goedkope reparatie is een van de vele gsm Enschede winkels.

Fabrikant of provider

Je gsm voor reparatie sturen naar de fabrikant of provider heeft een aantal nadelen. De eerste nadeel is dat je flink moet wachten voordat je gsm terug hebt. Het moet opgestuurd worden en daar verwerkt tot het bij de juiste afdeling komt. De reparatie duurt ook een paar dagen of langer. Daarna moet het weer teruggestuurd worden. Als je geluk hebt duurt dit 2 of 3 weken. Het is een lange tijd om zonder je gsm te zitten. Als je voor een gsm Enschede kiest hoef je niet langer dan een dag te wachten. De meeste reparaties worden bij een gsm Enschede uitgevoerd terwijl je wacht.

Kosten

Wat ook zeker niet onbelangrijk is bij een gsm reparatie zijn de kosten. Bij de fabrikant van je gsm of je provider ben je meestal een paar honderd euro kwijt aan de reparatie. Bij een gsm Enschede betaal je een paar tientjes. Dit is natuurlijk een heel groot verschil in kosten voor de gsm reparatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *